Faciliteiten

Sauna

Finse sauna en/of bio sauna(temperatuur en vochtigheidsgraad zoals je zelf wenst)Een regelmatig saunabad is gezond voor jong en oud, het verhoogt je weerstand.Na een saunabeurt voel je je opgewekt en herboren.Een totale ontspanning van lichaam en geest.

 

Binnen- en buitendouche

Geniet je liever van een zalige warme regendouche(scrubzout, douchegel en shampoo zijn aanwezig) binnen of haal je liever een frisse neus in de buitenlucht en neem je daar een afkoeldouche. Afkoeling na de sauna is heel belangrijk voor uw lichaam om die terug op normale temperatuur te brengen. De verschillende temperaturen zorgen voor extra prikkels. Na de warme sauna een koude douche nemen verbetert de bloedsomloop.

 

Jacuzzi-massagebad buiten 37.5°

Onze jacuzzi biedt u innerlijke rust,totale ontspanning.Hij is uitgerust voor 5 personen met 1 ligplaats. Iedere zitting heeft tal van verschillende sensationele jets. Ze zijn instelbaar op precies het juiste gevoel,van krachtig en opwekkend,tot zacht en rustgevend. Dankzij de moto- massage kunt u genieten van een weldadige rugmassage. Door het veelkleurig verlichtingssysteem kunt u elke zone bedienen met de gewenste kleur.

 

Relaxmogelijkheden binnen of buiten

Binnen in de landelijke chalet met houtkachel kan je heerlijk relaxen in de comfortabele zetels. Daar kan je nagenieten van het saunabad met de gewenste muziek op de achtergrond.Buiten is er een zonneterras met zit- en ligzetels , tuin en eventueel speeltuig voor de kinderen.

 

Zelfbediening bar

In de rust- of leesruimte kan je je vocht op peil brengen door koffie of thee die je gratis wordt aangeboden. Uit de frigobar zijn er diverse dranken te verkrijgen. Alsook champagne of cava is mogelijk. Bij reservatie kan je tapas of andere versnaperingen bestellen.

 

end faq